Marjo den Daas-Budding

Lid bestuur
Marjo den Daas-Budding

Over Marjo den Daas-Budding

Ik ben geboren in Driebergen-Rijsenburg en heb daar mijn jeugd doorgebracht.
Een gelukkige jeugd, waar we nog de ruimte hadden om heerlijk buiten de spelen en ruimte genoeg hadden om hutten te bouwen, spelletjes te doen en op straat te spelen.
In 1980 ben ik getrouwd met Gerard en zijn we gaan wonen in Doorn. Na 5 jaar in Doorn gewoond te hebben, kregen wij de kans om naar Langbroek te verhuizen. In Langbroek hebben wij met bijzonder veel plezier 13 jaar gewoond.
Met een vooruitziende blik hebben wij toen gekozen voor een appartement in De Geer in Wijk bij Duurstede.
Sinds 2006 ben ik werkzaam bij wat nu de Nationale Politie is. Als directiesecretaresse / officemanager / coördinator heb ik een drukke, intensieve baan maar doe dit met zeer veel plezier en toewijding. Ik ben tenslotte een inwoner van Nederland en de politie is er ook voor mijn veiligheid en openbare orde.
Ik ben al vanaf 1996 lid van de PvdA Wijk bij Duurstede en sinds een aantal jaren actief lid. Waarom? Wijk bij Duurstede is een stad in een omgeving van ongelooflijk mooie natuur, waar ontzettend veel gedaan wordt op cultureel gebied en goed gemeentelijk beleid wordt gevoerd. Hier wil ik van profiteren, maar ook over meepraten en beslissen. Volgens mij kan ik alleen op die manier mijn steentje bijdragen aan de samenleving.
De PvdA sluit, wat mij betreft, het beste aan op bovenstaande punten. Mijn standpunt en die van de PvdA is ‘Samen praten, samen doen’. Om te zorgen dat Wijk bij Duurstede een prettige omgeving blijft om te wonen en te werken, wil ik mijn stem ook laten horen.