raadslid

Tijmen Baas

Alle portefeuilles
Tijmen Baas

Over Tijmen Baas

Zeker zijn van prettig met elkaar samen leven. Dat is waar ik voor sta. Een mooie samenleving die mooie ideeën maakt. Die gebruik maakt van elkaars verschillen. Die verschillen verbindt tot de mooiste plannen en die Wijk iedere dag weer een beetje mooier maakt.

 

Waar het niet uit maakt naar welke school je gaat. Waar je zeker bent van een prettige sfeer, een fijne school, waar je weet dat je er mag zijn, en waar jouw ideeën tellen. Dat je altijd mee kunt doen. Of je nu wel of geen werk hebt, of het leven je net iets moeilijker af gaat of juist niet, of je uit Nederland komt, of veel hebt meegemaakt in je geboorteland.

 

Ik sta voor een gemeente waarin mijn 5 kinderen veilig kunnen opgroeien, waar hen niet de maat genomen wordt voor wie ze zijn, voor wat ze kunnen, voor waar ze in geloven. Verbinding, dat is wat mijn vrouw en ik ook dagelijks in ons gezin proberen te brengen en te houden. Wij brengen onze kinderen waarden aan: te geloven in zichzelf, in elkaar, te vertrouwen in de samenleving en te genieten van al dat moois wat Wijk bij Duurstede ons te bieden heeft.

 

Daarom ga ik, Tijmen Baas, ervoor om steeds met elkaar in gesprek te blijven, goed te luisteren en prettig met elkaar samen te leven in Wijk bij Duurstede.