29 juni 2015, om 22:00 | Basisschool 'De windroos', Karolingersweg 147a Wijk bij Duurstede

Politiek café over de jeugdzorg

Wij organiseren samen met PvdA Tweede Kamerlid Loes Ypma op maandagavond 29 juni van 20.00 uur tot 22.00 uur een politiek café over de Jeugdzorg in basisschool “Windroos”, Karolingersweg 147A , WbD..
Ook Egbert Oppenhuizen, goed op de hoogte van de Wijkse situatie, is onze gast.

De veranderingen in de jeugdzorg zijn nu al een tijd doorgevoerd. Vorig jaar organiseerden wij in het kader van de verkiezingen voor de Gemeenteraad ook al een politiek café over dit onderwerp. De PvdA heeft altijd de mooie kansen benoemd die door de veranderingen benut konden worden. De afgelopen periode heeft de partij ook in de Tweede Kamer haar verantwoordelijkheid genomen.
Op de avond willen we duidelijk krijgen of die kansen gepakt zijn, hoe onze Gemeente de veranderingen heeft doorgemaakt en of er nog problemen zijn waar oplossingen voor gevonden moeten worden. Onze Tweede Kamerfractie kan daar dan weer mee aan het werk.
Op deze avond kunt u in gesprek gaan met de landelijke en plaatselijke politiek en met iemand die dicht bij de praktijk staat. U kunt hen vragen stellen, maar ook dingen meegeven.

“Eén gezin, één plan, één regisseur”, vindt de Partij van de Arbeid.
Als de avond afgelopen is, hopen wij dat er meer duidelijk is geworden.